condicions

 

Retorn del producte 

Si no esteu satisfets amb la compra, retorneu l’article juntament amb el rebut i l’embalatge original en un termini de quinza (15) dies naturals des de la data de compra.
Si retorneu l’article amb la caixa original, us el canviarem per un altre o us retornarem els diners exclusivament mitjançant la forma de pagament original la botiga realitzarà una transferència bancària al vostre compte en un termini de cinc (5)dies hàbils.

forma de pagament

 La forma de pagament de la comanda serà la que l’Usuari triï en fer la comanda d’entre les formes de pagament permeses la botiga. L’Usuari podrà optar pel pagament amb targeta de crèdit o dèbit

Pagament amb targeta de crèdit o dèbit. Els pagaments poden fer-se amb targeta VISA, VISA Electrón, MasterCard
La targeta amb la qual s’efectuï el pagament haurà de ser tenir com a titular l’Usuari que hagi contractat els productes i/o serveis de la botiga
El servei de pagament amb targeta de crèdit està gestionat per una entitat de crèdit.

 enviament

Una vegada finalitzat el procés de contractació mitjançant l’emplenament dels formularis necessaris i l’acceptació de les condicions aplicables al producte i/o servei contractat.la votiga gestionarà la comanda, que serà lliurada a través d’un servei de missatgeria.La comanda haurà de ser rebuda personalment per l’Usuari,que haurà d’acreditar la seva identitat mitjançant la presentació del seu document nacional d’identitat (o equivalent) i haurà de signar l’albarà de lliurament.

Cost de l’enviament. Llevat que s’estableixi específicament el contrari per a una comanda concreta, les despeses de condicionament, embalatge i enviament dels productes i/o serveis contractats, així com, si escau, l’IVA i altres impostos que siguin aplicables, van a càrrec de l’Usuari, que els pagarà juntament amb el preu i en la mateixa forma triada per fer efectiu el pagament del preu. Llevat que s’estableixi expressament una altra cosa, el cost de l’enviament al domicili o l’adreça indicada per el Usuari és de vuit euros (8 €) (impostos inclosos) per comanda.

GARANTIA DELS PRODUCTES

Durant el termini de dos (2) anys des que l’Usuari adquireix el terminal, si observa que no funciona bé i no s’ajusta a les especificacions del fabricant, podrà optar, de manera gratuïta, per substituir-lo o reparar-lo.

En qualsevol cas, la botiga haurà d’avaluar prèviament el terminal per poder determinar-ne el problema i si l’opció triada no és desproporcionada respecte al cost del terminal.

la botiga  ofereix un servei de substitució de terminals mentre es repara o avalua el terminal, sempre que n’hi hagi de disponibles

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s